UUTISET
Uutta Hannibalia ei tule!
Julkaistu 17.05.2009 06:06 | Päivitetty 17.05.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Viikon ankka oli todenperäisenä uutisena eri medioissa julkaistu Anthony Hopkinsin ja Cate Blanchettin tähdittämä “uusi Hannibal-elokuva”, jonka ohjaajaksi ehdittiin myös julistaa Ridley Scott. Näyttävän uutisoinnin alettua kolmikon pr-edustajat riensivät kilvan tyrmäämään uutisen täydellisenä hölyn pölynä. Myöhemmin osoittautui, että “uutinen” oli päässyt leviämään ilmeisesti Googlen kautta, jossa seitsemän vuoden takainen skuuppi oli noussut takaisin nykyhetkeen.

Tohtori Hannibal Lecterin (Hopkins, kuvassa) ympärille punoutunut trilleri Uhrilampaat julkaistiin vuonna 1991. Jonathan Demmen ohjaama jännäri toi palkintokaappiin peräti viisi Oscaria, mm. parhaat pääosapalkinnot Hopkinsille ja Jodie Fosterille. Tämän jälkeen Thomas Harrisin bestseller-kirjaan perustuvaa tarinaa on päivitetty kolmella jatko-osalla, joista viimeisin ilman Hopkinsia.

Hollywoodin asiantuntijat eivät muutenkaan pidä uutta jatko-osaa enää todennäköisenä, ainakaan Hopkinsin tähdittämänä. Nyt jo 71-vuotias tähti on lähteiden mukaan “auttamattomasti liian vanha” sarjamurhaajan rooliin.

Lähde: WorstPreviews

Cruella

De Vil verhoutuu Westwoodiin: ikoninen Disney-pahis saa piristävän synkän ja provokatiivisen punk rock-käsittelyn.

Army of One

Kirveen ja jousen kanssa hurjana ramboilevaa Ellen Hollmania et halua korvessa kohdata.

Kuka pelkää puudelia

Infantiili ihmissusianimaatio kaipaa vähemmän Boltia ja enemmän Larry Talbotia.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202