UUTISET
Trier ja Scorsese puuhaavat Taksikuskia uusiksi
Julkaistu 14.02.2010 23:11 | Päivitetty 14.02.2010 23:11
sielua
Kirjoittanut:

Martin Scorsesen kulttiklassikko Taksikuski saattaa hyvinkin saada oman uusintaversionsa, mikäli tanskalaista elokuvalehti Ekkoa on uskominen. Erityisen mielenkiintoiseksi uutisen tekee se, että ohjaajaksi on huhuttu eurooppalaisen arthousen kärkinimeä Lars von Trieriä.

Berliinin elokuvafestivaaleilla vierailleiden Scorsesen ja Trierin kerrotaan keskustelleen uusintaversiosta vuoden 1976 elokuvalle. Pääosassa nähtäisiin alkuperäisen tapaan Robert de Niro, 66.

Von Trierin kollega Peter Aalbek Zentropa-tuotantoyhtiöstä ei kieltänyt tai vahvistanut huhua, mutta virallinen tieto projektista julkaistaisiin pian.

Scorsese, 67, on Berliinissä juhlistamassa loistavaa Shutter Island -elokuvaansa, joka saa ensi-iltansa Suomessakin ensi perjantaina.

Von Trierin, 53, edellinen työ on katsojia shokeerannut Antichrist, joka on vastikään julkaistu DVD:llä. Ohjaaja on myös kunnostautunut uusintaversioiden parissa – vuonna 2003 Trier ohjasi remaken Jorgen Lethin lyhäristä The Perfect Human.

Lähde: Earth Times

Mank

Hullu ja masentunut Hollywood synnytti Citizen Kanen, jonka myyttinen auteur saa Fincheriltä isällisen avokämmenen.

Wendy

Peter Panin päivitys kaivaa keijupölyn alta keskiöön tarinamallin eksistentiaaliset väristykset aikuistumisesta.

Kesämaa

Kotoilun lämmin ja pehmeä kaima The Blitzin ajoilta maalaa miedon lesbosuhteen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202