UUTISET
Trier ja Scorsese puuhaavat Taksikuskia uusiksi
Julkaistu 14.02.2010 23:11 | Päivitetty 14.02.2010 23:11
sielua
Kirjoittanut:

Martin Scorsesen kulttiklassikko Taksikuski saattaa hyvinkin saada oman uusintaversionsa, mikäli tanskalaista elokuvalehti Ekkoa on uskominen. Erityisen mielenkiintoiseksi uutisen tekee se, että ohjaajaksi on huhuttu eurooppalaisen arthousen kärkinimeä Lars von Trieriä.

Berliinin elokuvafestivaaleilla vierailleiden Scorsesen ja Trierin kerrotaan keskustelleen uusintaversiosta vuoden 1976 elokuvalle. Pääosassa nähtäisiin alkuperäisen tapaan Robert de Niro, 66.

Von Trierin kollega Peter Aalbek Zentropa-tuotantoyhtiöstä ei kieltänyt tai vahvistanut huhua, mutta virallinen tieto projektista julkaistaisiin pian.

Scorsese, 67, on Berliinissä juhlistamassa loistavaa Shutter Island -elokuvaansa, joka saa ensi-iltansa Suomessakin ensi perjantaina.

Von Trierin, 53, edellinen työ on katsojia shokeerannut Antichrist, joka on vastikään julkaistu DVD:llä. Ohjaaja on myös kunnostautunut uusintaversioiden parissa – vuonna 2003 Trier ohjasi remaken Jorgen Lethin lyhäristä The Perfect Human.

Lähde: Earth Times

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202