UUTISET
Takavuosien tähti velkakierteessä: Tarantino ja Brosnan kaipaavat rahojaan
Julkaistu 24.06.2009 15:03 | Päivitetty 24.06.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Takavuosien tähtinäyttelijä Michael Madsen, 50, paiskii töitä minkä ehtii: miehellä on työn alla tällä hetkellä liki 40 projektia. Syykin työtahtiin on selvinnyt: Madsen (kuvassa) on kaulaansa myöten veloissa. Velkojien joukosta löytyvät mm. kulttiohjaaja Quentin Tarantino ja ex-007 Pierce Brosnan.

TMZ sivuston mukaan Madsen on Brosnanille pystyssä “vain” 25 000 taalaa, mutta ohjaajaystävälleen (Tarantino) peräti miljoonan! Ystävyyssuhteet saattavatkin olla koetuksella, sillä kaksikon on ainakaan hetkeen turha rahojaan odotella: Madsenin kerrotaan olevan velkaa sinne sun tänne yhteensä nelisen miljoonaa.

Madsen oli kysytty tähti ’90-luvulla, erityisesti pahan pojan rooleja jaettaessa. Kiistaton uran tähtihetki osui Tarantinon ohjaamaan keikkaelokuvaan Reservoir Dogs (1992). 2000-luvulla Madsenin ura on osoittanut selviä hiipumisen merkkejä.

Lähde: TMZ
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2024
ISSN 1798-7202