UUTISET
Spielbergin Tintti valmistumassa
Julkaistu 18.04.2009 11:11 | Päivitetty 18.11.2010 17:05
sielua
Kirjoittanut:

Kuten monesti aikaisemminkin, myös nyt ohjaaja Steven Spielberg varjelee työstön alla olevia projektejaan kuluja säästämättä. Tämän vuoksi miehen uusimmasta Tintti elokuvasta ei ole liiemmin salakuvia tai muutakaan materiaalia tihkunut julkisuuteen.

Mutta nyt on. Yksi ainoa valokuva, mutta Spielbergin turvatoimet tuntien sekin on jo paljon. Kuvassa mestariohjaaja juttelee taukoa pitävien näyttelijöiden Jamie Bellin (Tintti) ja Andy Serkisin (kapteeni Haddock) kanssa.

Kuva on nähtävillä Empiren galleriassa.

The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn nimellä kulkeva, belgialaiseen suosikkisarjakuvaan perustuva Tintti-elokuva on yllättävä veto Spielbergiltä, sillä kyseessä on animaatioseikkailu. Ensi-ilta on vielä hämärän peitossa, mutta luultavimmin loppuvuodesta 2010.

Lähde: Empire

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2023
ISSN 1798-7202