UUTISET
Singer tuo Taisteluplaneetan valkokankaille!
Julkaistu 14.08.2009 11:11 | Päivitetty 14.08.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Maukkaita uutisia kaikille Taisteluplaneetta Galactican ystäville! Bryan Singer (mm. Operaatio Valkyrie) on viimein työstämässä tämän legendaarisen, vuosina 1978-1979 ja 2004-2009 pyörineen sci-fi tv-sarjan filmatisointia.

Alunperin Singerin oli tarkoitus kuvata sarjasta uusinta jo vuonna 2001, mutta 9/11 terroristihyökkäys siirsi suunnitelmia, sillä Singerin kehittämä juoni muistutti liikaa koko maailmaa järkyttäneistä tapahtumista. Takapakkia tuli vielä lisääkin kun sci-fivelho Ron D. Moore elvytti tv-sarjan muutama vuosi myöhemmin.

Nyt aika on kuitenkin kypsä täyspitkän tuottamiselle ja oikeudet omistava Universal on näyttänyt hankkeelle kirkkaan vihreää valoa. Hyvä uutinen on sekin, että alkuperäisen sarjan kehittänyt Glen A. Larson ryhtyy elokuvan tuottajaksi.

Larson on myöntänyt, että avaruuteen sijoittuva Taisteluplaneetta Galactican tarkoitus oli 70-luvun lopulla rahastaa Tähtien Sodan vanavedessä.

Elokuvasta ei ole vielä annettu tarkempia tuotantotietoja.

Lähde: Nuke the Fridge
Kuva: Universal (Taisteluplaneetta Galactica, 1978)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202