UUTISET
Scott ja DiCaprio jälleen yhteistyöhön?
Julkaistu 06.08.2009 11:11 | Päivitetty 06.08.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Hollywood Reporterin mukaan ohjaajaveteraani Ridley Scott ja näyttelijä Leonardo DiCaprio (kuvassa) yhdistäisivät jälleen voimansa Aldous Huxleyn vuonna 1932 julkaistuun kirjaan perustuvassa elokuvassa Brave New World. Kaksikko teki yhteistyötä myös viime vuonna julkaistussa trillerissä Valheiden verkko.

Sekä Scott että DiCaprio hoitaisivat tuplavirkoja: tuottamisen lisäksi Scottin olisi määrä vastata ohjauksesta ja DiCaprion pääosan esittämisestä. Elokuvan julkaisee Universal, joka on jo palkannut käsikirjoittajaksi Farhad Safinian, joka viimeksi kynäili vuoden 2006 shokkielokuvan Apocalypto. Tarkempia tuotantotietoja ei ole julkistettu.

Brave New World sijoittuu kauaksi tulevaisuuteen, jossa syntyvyyttä säännöstellään ja väestö on jaettu viiteen kastiin. Ihmisiä myös surutta kloonataan. Huxleyn kirjasta on aikaisemmin filmattu elokuva vuonna 1980, joka päätyi vain tv-jakeluun.

Ridley Scottilla pitää kiirettä lähivuosina, sillä hiljattain uutisoimme miehen ohjaavan myös jatkoa suositulle Alien-saagalle.

Lue myös: Nyt se varmistui: Ridley Scott ohjaa uuden Alienin! (10.06.)

Lähde: Hollywood Reporter
Kuva: Universal Pictures Finland (Leonardo DiCaprio elokuvassa Ota kiinni jos saat, 2002)

The Suicide Squad: Suicide Mission

DC-roistojen likainen tusina levittää verta ja suolenpätkiä räävittömän tautisessa sarjakuvafilmatisoinnissa.

Barking Dogs Never Bite

Miksi julmuus eläimiä kohtaan provosoi, mutta ihmisten kaltoinkohtelu ei hetkauta, kysyy Bong Joon-hon sysimusta esikoiskomedia.

Hiljainen paikka Osa 2

Hiljaisuus on yhä kultaa teattereihin tarkoitetun kauhuhitin jatko-osassa, josta sopii pitää ääntä.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202