UUTISET
Scorsese tekee elokuvan Sinatrasta
Julkaistu 14.05.2009 11:11 | Päivitetty 14.05.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Legendaarinen Oscar-palkittu elokuva-ohjaaja Martin Scorsese aikoo ohjata elokuvan Frank Sinatrasta. Elokuva on Universal Picturesin ja Mandalay Picturesin yhteisprojekti, ja ylimmiksi tuottajiksi on nimetty monessa sopassa keitetyt Peter Guber ja Cathy Schulman.

Scorsese on unelmoinut Sinatran elämänkerta-elokuvasta pitemmän aikaa, mutta Sinatran musiikin oikeuksien saaminen elokuvaa varten on ollut vaikeaa. Guber ja Schulman ovat jo parin vuoden ajan neuvotelleet elokuvan ja musiikin oikeuksista Sinatran perikunnan ja Warner Music Groupin kanssa.

Sinatran perikunta on ymmärrettävistä syistä ollut varovainen näiden oikeuksien kanssa.”, sanoo Schulman. “Kaikki tietävät, että Martin Scorsese on ns. final-cut-ohjaaja, eli ohjaaja, jolla on oikeus lopulliseen sanaan elokuvistaan, niinpä perikunnalla pitää olla täydellinen luottamus siihen, ettei Frank Sinatran muistoa tahrata.”

Isäni kunnioitti aina ihmisiä, joiden kanssa hän työskenteli, kuten myös hänen kanssaan työskennelleet kunnioittivat häntä. On hienoa, että tämä paradigma saa jatkoa Scorsesen ohjatessa Sinatra-elokuvan.“, kertoo Tina Sinatra.

Elokuvan roolijaosta ei vielä ole tietoa. On huhuttu, että Scorsesen 2000-luvun vakionäyttelijä Leonardo DiCaprio esittäisi Vanhaa Sinisilmää.

Lähde: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202