UUTISET
Piraijoihin lisää kovia nimiä
Julkaistu 24.04.2009 11:11 | Päivitetty 24.04.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Tuleva Pirjaijat 3D filmatisointi on saanut lisävahvistuksia kun Richard Dreyfussin (Tappajahai, Poseidon) ja Ving Rhamesin (Vaarallinen Tehtävä III) kerrotaan olevan mukana kalajahdissa.

Dreyfussin (kuvassa vasemmalla) roolihahmon on kerrottu tekevän kunniaa Tappajahai rainoille, sillä Dreyfuss nähdään Pirajoissa mm. latkimassa Amity merkkistä olutta. Roolista ei muutenkaan ole kaavailtu kovin isoa, sillä (JUONIPALJASTUS) Drefussin hahmo on suunnitelmien mukaan se, joka kuolee ensin.

Aiemmin kerroimme, että Elisabeth Shue nähdään elokuvan pääosassa.

Kauhuklassikon uusintafilmatisointi on pätevissä käsissä, sillä 3D tekniikalla kuvattavan säikyttelyn ohjaa ranskalainen taituri Alexandre Aja.

Suomeen Piraijoita odotetaan vuoden kuluttua keväällä.

Lähde: Nuke the Fridge

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

Free Guy

Kesän todellisessa yllättäjässä pelimies kyllästyy vähäpätöiseen sivurooliin.

Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia

Sokea ja sosiaalisesti eristynyt cinefiili rullaa oman elämänsä kasarisankarina hakemaan höttöisen hattaran sijaan aitoa läheisyyttä.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202