UUTISET
Mickey Rourke aktivistien hampaissa
Julkaistu 12.10.2009 19:07 | Päivitetty 12.10.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

The Wrestler elokuvasta tuttu Mickey Rourke, 57, on jälleen tapetilla. Tällä kertaa kohu on noussut miehen viime vuotisesta homo-lausunnosta: toimittaja tiedusteli Rourkelta, seurusteleeko hän nykyään Evan Rachel Woodin kanssa, johon Rourke reagoi kutsumalla toimittajaa homppeliksi ja uhkasi katkoa tämän jalat. Rourken epäonneksi lyhyeksi jäänyt haastattelu päätyi myös videolle.

Sittemmin julkisuuteen päätynyttä videota on tarkasteltu etenkin aktivistien leireissä. Rourke ei silti kadu sanomisiaan, päinvastoin: “En piittaa hittojakaan, elämä on liian lyhyt. Tarkoitin mitä sanoin!”, Rourke puuskahti brittilehden haastattelussa.

Viimeksi Rourke kohahdutti Milk-elokuvan lausunnollaan. Tuolloin Rourke kutsui pääosassa homoa näyttelevää Sean Pennia “hobofobisimmaksi ihmiseksi jonka hän tuntee”.

Lähde: PopEater
Kuva: Hollywood.com

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202