UUTISET
Kill Bill -saaga jatkuu
Julkaistu 02.10.2009 12:12 | Päivitetty 02.10.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Itse mestariohjaaja Quentin Tarantino on vahvistanut italialaisessa talk show’ssa että vuosituhannen alun suositut Kill Bill osat 1-2 saavat jatkoa lähivuosina.

“Kill Bill 3 mitä luultavimmin tehdään. Nyt pitää vain odottaa muutama vuosi, sillä haluan kymmenen vuotta kuluneeksi ensimmäisen osan tapahtumista”, Tarantino kaavaili televisiolähetyksessä.

Miksi ihmeessä Tarantino ylipäätään haluaa tehdä jatkoa? Siihenkin ohjaajalta löytyi vastaus kuin apteekin hyllyltä: “Kahdesta syystä: Ensinnäkin Uma (Thurman) ja minä tarvitsemme kymmenen vuoden breikin, koska ensimmäinen oli niin hankala. Toinen syy on se, että rakastan morsian-hahmoa.”

Tarantino ei suostunut paljastamaan tulevan jatko-osan juonta, mutta kertoi kuitenkin, että “tapahtuu jotakin, mikä saa morsiamen jälleen tarttumaan miekkaansa”.

Lähde: Moviefone
Kuva: Nordisk Film (Kill Bill 1, 2003)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2024
ISSN 1798-7202