UUTISET
Johnny Depp Liisa Ihmemaassa -jatko-osaan?
Julkaistu 16.07.2013 19:07 | Päivitetty 16.07.2013 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Johnny Depp nähtäneen taas Hulluna Hatuntekijänä.

Johnny Depp on mukana neuvotteluissa, joiden tarkoitus on varmistaa tähden esiintyminen Liisa Ihmemaassa -elokuvan tulevassa jatko-osassa, E-online kertoo.

Depp on kiinnostunut uusimaan roolinsa Hulluna Hatuntekijänä. Deppin tähdittämä Lewis Caroll -filmatisointi menestyi erinomaisesti vuosien 2010 ja 2011 lippuluukuilla, tuottaen lopulta yli miljardi dollaria maailmanlaajuisesti. Kriittinen vastaanotto oli vähemmän ylistävä.

50-vuotiaasta Deppistä poiketen, ensimmäisen Liisan ohjannut, pitkäaikainen yhteistyökumppani Tim Burton ei tämän hetken tietojen mukaan ole palaamassa satufantasian jatko-osan pariin.

Seuraavaksi satuhahmoihin mieltynyt Depp nähdään Isona pahana sutena Stephen Sondheimin näyttämöllä Tony-palkitun musikaalin Into the Woods filmatisoinnissa. Depp nähtiin musikaaliroolissa myös vuoden 2007 Sweeney Toddissa.

Pirates of the Caribbean -sarjaa lukuunottamatta Depp ei yleensä ole suosinut jatko-osarooleja. Into the Woodsissa Deppin vastanäyttelijöinä ovat muun muassa Meryl Streep, Jake Gyllenhaal ja Chris Pine. Ohjaajan ruoriin tarttuu umpisurkean Pirates of the Caribbean 4:n kipparoinut Rob Marshall.

Lähde: E-online

Kuva: © 2010 Walt Disney Pictures, Roth Films, The Zanuck Company, Team Todd, Tim Burton Productions

Mank

Hullu ja masentunut Hollywood synnytti Citizen Kanen, jonka myyttinen auteur saa Fincheriltä isällisen avokämmenen.

Wendy

Peter Panin päivitys kaivaa keijupölyn alta keskiöön tarinamallin eksistentiaaliset väristykset aikuistumisesta.

Kesämaa

Kotoilun lämmin ja pehmeä kaima The Blitzin ajoilta maalaa miedon lesbosuhteen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202