UUTISET
Johnny Depp Liisa Ihmemaassa -jatko-osaan?
Julkaistu 16.07.2013 19:07 | Päivitetty 16.07.2013 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Johnny Depp nähtäneen taas Hulluna Hatuntekijänä.

Johnny Depp on mukana neuvotteluissa, joiden tarkoitus on varmistaa tähden esiintyminen Liisa Ihmemaassa -elokuvan tulevassa jatko-osassa, E-online kertoo.

Depp on kiinnostunut uusimaan roolinsa Hulluna Hatuntekijänä. Deppin tähdittämä Lewis Caroll -filmatisointi menestyi erinomaisesti vuosien 2010 ja 2011 lippuluukuilla, tuottaen lopulta yli miljardi dollaria maailmanlaajuisesti. Kriittinen vastaanotto oli vähemmän ylistävä.

50-vuotiaasta Deppistä poiketen, ensimmäisen Liisan ohjannut, pitkäaikainen yhteistyökumppani Tim Burton ei tämän hetken tietojen mukaan ole palaamassa satufantasian jatko-osan pariin.

Seuraavaksi satuhahmoihin mieltynyt Depp nähdään Isona pahana sutena Stephen Sondheimin näyttämöllä Tony-palkitun musikaalin Into the Woods filmatisoinnissa. Depp nähtiin musikaaliroolissa myös vuoden 2007 Sweeney Toddissa.

Pirates of the Caribbean -sarjaa lukuunottamatta Depp ei yleensä ole suosinut jatko-osarooleja. Into the Woodsissa Deppin vastanäyttelijöinä ovat muun muassa Meryl Streep, Jake Gyllenhaal ja Chris Pine. Ohjaajan ruoriin tarttuu umpisurkean Pirates of the Caribbean 4:n kipparoinut Rob Marshall.

Lähde: E-online

Kuva: © 2010 Walt Disney Pictures, Roth Films, The Zanuck Company, Team Todd, Tim Burton Productions

Cruella

De Vil verhoutuu Westwoodiin: ikoninen Disney-pahis saa piristävän synkän ja provokatiivisen punk rock-käsittelyn.

Army of One

Kirveen ja jousen kanssa hurjana ramboilevaa Ellen Hollmania et halua korvessa kohdata.

Kuka pelkää puudelia

Infantiili ihmissusianimaatio kaipaa vähemmän Boltia ja enemmän Larry Talbotia.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202