UUTISET
Clooney raivoissaan alaikäisen nakukuvista
Julkaistu 16.08.2009 14:02 | Päivitetty 16.08.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

George Clooney (kuvassa) on käärmeissään italialaisille lehdille, joille valokuviaan myynyt paparazzi loukkasi räikeästi 48-vuotiaan supertähden kotirauhaa. Clooney ja hänen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis olivat Lake Comossa sijaitsevalla asunnollaan kun yli-innokas kuvaaja kiipesi taloa ympäröivälle muurille ja antoi kameransa laulaa.

Eniten Clooneyn pinnaa kiristää se, että kuviin päätyi myös talolla vieraana ollut 13-vuotias tyttö, joka oli yllätyshyökkäyksen aikaan ilkosillaan vaihtamassa vaatteita.

“Haastamme oikeuteen kaksi kuvia julkaissutta lehteä ja kyseisen valokuvaajan! En tiedä Yhdysvaltain laista, mutta ainakin täällä Italiassa on laitonta kiivetä toisen muurille ja räpsiä kuvia alaikäisestä tytöstä makuuhuoneessaan. Tähän vedän rajan!”, tuohtunut Clooney jyrisi tiedotteessaan.

Lähde: WENN
Kuva: FS Film (George Clooney elokuvassa Burn After Reading, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202