UUTISET
Clooney ja Farrow osoittavat mieltään
Julkaistu 29.04.2009 10:10 | Päivitetty 29.04.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Hollywood-ikonit George Clooney ja Mia Farrow ovat kampanjoineet viime aikoina ahkerasti Darfurin konfliktin tiimoilta levittääkseen tietoa Sudanissa käytävästä sodasta. George Clooney on ottanut mukaansa kameran ja käynyt keräämässä tietoa konfliktista, haastatellut pakolaisia ja kertonut kokemuksistaan poliitikoille Washington D.C.:ssä.

Roman Polanskin Rosmaryn painajaisesta ja monista Woody Allenin elokuvista tunnettu 64-vuotias näyttelijätär Mia Farrow on puolestaan vienyt aktivisminsa astetta pitemmälle: hän asuu pakolaisleirissä ja on aloittanut nälkälakon.

Törmäsin Miaan tammikuussa. Hän on asunut pakolaisleireissä Darfurin rajalla monia viikkoja“, kertoo Clooney. “Hän on yhtä omistautunut asialleen kuin kuka tahansa aktivisti. Tällaiset toimet auttavat pitämään nämä tärkeät tapahtumat julkisuudessa.”

Lähde: IMDB
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202