UUTISET
Christopher Lloyd Piranha 3D -kauhuelokuvaan
Julkaistu 13.05.2009 14:02 | Päivitetty 13.05.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Bloody Disgusting -sivusto on saanut lukijaltaan tietoonsa, että Christopher Lloyd on kiinnitetty tulevan Piranha 3D -elokuvan näyttelijäkaartiin.

Ranskalaisen, Hollywood-urallaan uusintaversioihin keskittyneen Alexandre Ajan (Haute tension, The Hills Have Eyes, Mirrors) puuhaamaan elokuvaan on jo aiemmin kiinnitetty mm. Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas, Hide and Seek), Ving Rhames (Pulp Fiction, Vaarallinen tehtävä -sarja) ja Richard Dreyfus (Kolmannen asteen yhteys, W.). Vuoden 1978 kulttiklassikkoon perustuvassa uusintaversiossa maanjäristys vapauttaa maan uumenista lauman ihmislihaa himoavia piraijoita, ja sekalaisen ihmisjoukon täytyy yhdistää voimansa ja taistella vedenalaista uhkaa vastaan. Lloyd, jonka kaikki muistanevat Paluu tulevaisuuteen -elokuvasarjan kahelina Dr. Emmett Brownina, näyttelee Goodman-nimistä piraijaeksperttiä.

Lukijat voivat miettiä, enteileekö Lloydin roolittaminen sitä, että elokuva olisi osittain komediallinen. Taustatarina on pöhkö, mutta Ajan tyyliin ei ääneennaurattava huumori ole aiemmin kuulunut.

3D-tekniikalla toteutettavan elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 19. maaliskuuta 2010.

Lähde: Bloody Disgusting

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

Free Guy

Kesän todellisessa yllättäjässä pelimies kyllästyy vähäpätöiseen sivurooliin.

Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia

Sokea ja sosiaalisesti eristynyt cinefiili rullaa oman elämänsä kasarisankarina hakemaan höttöisen hattaran sijaan aitoa läheisyyttä.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202