UUTISET
Chevy Chase palaa Clark Griswoldin rooliin
Julkaistu 11.02.2010 21:09 | Päivitetty 11.02.2010 21:09
sielua
Kirjoittanut:

New Line aikoo palata uudelleen kuuluisaan Vacation-elokuvasarjaan, joka niitti suosiota 80- ja 90-luvuilla (Vacation / -83, European Vacation / -85, Christmas Vacation / -89 ja Vegas Vacation / -97). Tällä kertaa uusi elokuva ei tule keskittymään Griswold-perheen isään, Clarkiin, jota esitti menestyksekkäästi Chevy Chase, vaan pääosassa tulee olemaan perheen poika, nyt luonnollisesti jo aikuiseksi kasvanut Rusty.

Kysymyksessä ei ole New Linen mukaan niinkään jatko-osa vaan enemmänkin “päivitys vanhoille elokuville”, ja tyyli tulee olemaan lähempänä elokuvaa Vauhdilla Chigagoon (Planes Trains and Automobiles / 1987). Elokuvassa Rusty aikoo viedä perheensä Wally Worldiin, epäilemättä riemukkain ja kaaottisin seurauksin.

Chevy Chase tulee uusimaan roolinsa Clarkina, joka on nyt perheen isoisä, mutta muista näyttelijöistä ei ole vielä tiedotettu. Elokuvan ohjannee Seth Gordon, ja käsikirjoituksesta vastaavat Jonathan Goldstein ja John Francis Daley.

Lähde: Variety.com
Kuva elokuvasta Vacation (© 1983: Warner Bros.)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2023
ISSN 1798-7202