UUTISET
Buffy vampyyrintappajakin uusiksi
Julkaistu 26.05.2009 11:11 | Päivitetty 26.05.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Monet Buffy-fanit hieraisivat silmiään huomattuaan päivän uutisen: Buffy vampyyrintappajasta on suunnitteilla uusi elokuva.

Buffyn alkuperäinen elokuva näki päivänvalon vuonna 1992. Vampyyreitä metsästi tuolloin Kristy Swanson (kuvassa). Aavistuksen flopanneesta elokuvasta tehtiin myöhemmin paremmin menestynyt tv-sarja, jota esitettiin vuosina 1997-2003. Pääosaa sarjassa veti Sarah Michelle Gellar.

Hulluksi uuden suunnitelman tekee se, että oikeudet omistava Kuzuin perheyhtiö aikoo pistää pakan sekaisin oikein kunnolla. Mukaan ei huolita edes alkuperäistekstin kirjoittanutta, ja myöhemmin tv-sarjaa luotsannutta Joss Whedonia. Tämä on saanut kaikki sarjan fanit raivon partaalle. Monien mielestä meneillään on oikea emämunaus.

Vuoden ’92 elokuvan käsikirjoituksesta vastasi siis Joss Whedon ja ohjauksesta Fran Rubel Kuzui, joka on kiinnitetty myös uusintaversion luotsiksi, omistaahan hän miehensä Kazin kanssa oikeudet. Muita tietoja ei vielä tässä vaiheessa ole paljastettu.

Jäämme odottamaan mitä tuleman pitää…

Lähde: Nuke the Fridge

Mank

Hullu ja masentunut Hollywood synnytti Citizen Kanen, jonka myyttinen auteur saa Fincheriltä isällisen avokämmenen.

Wendy

Peter Panin päivitys kaivaa keijupölyn alta keskiöön tarinamallin eksistentiaaliset väristykset aikuistumisesta.

Kesämaa

Kotoilun lämmin ja pehmeä kaima The Blitzin ajoilta maalaa miedon lesbosuhteen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202