The Hunter

The Hunter (2011)

| Blu-ray
  • 3

Willem Dafoe esittää metsästäjää, joka palkataan jäljittämään jo sukupuuttoon kuollutta eläintä.

julkaistu 2012-05-21 / päivitetty 21.05. klo 16:04

KUVA 1

Willem Dafoe
Willem Dafoe 

The Hunter

Ohjaus Daniel Nettheim
Näyttelijät Willem Dafoe, Sam Neill, Frances O'Connor
Maa Australia
Ikäraja 11 vuotta
Lisätietoja IMDb / Kuvien ©
  • Kuva 4
  • Ääni 4
  • <li><span class="arvot">Ekstrat</span> <span class="pisteet p00-5">00</span></li> <li><a href="#levytiedot">Lisää alla</a></li>

Blu-ray

Willem Dafoe esittää amerikkalaista metsästäjä Martin Davidia, jonka suuri biotekninen firma palkkaa jäljittämään Tasmaniasta myyttistä eläintä, Tasmanian tiikeriä. Eläimen oli jo uskottu kuolleen sukupuuttoon, mutta uudet havainnot väittävät toista.

Salaperäinen jäljitystehtävä on vaikea suorittaa paikallisen ympäristöaktivismin aiheuttaman kuohunnan keskellä. Kaiken lisäksi hän ystävystyy paikallisen perheen kanssa, mikä aiheuttaa henkilökohtaisempia ongelmia.

Lähinnä liukuhihnamaisten TV-draamojen parissa työskennellyt Daniel Nettheim ohjaa kauniisti ja tunteellisesti, mutta kerronta rakoilee ja sivujuonia on liikaa. Osan materiaalista olisi voinut jättää leikkaamoon.

Elokuvan temaattisessa ja emotionaalisessa keskiössä on päähenkilön moraalinen ristiriita, jota Dafoe ilmentää vähäeleisen tehokkaasti. Dafoen vaikuttava roolisuoritus ja kiinnostavat teemat paikkaavat monin paikoin harhailevaa kerrontaa pitäen elokuvan kiinnostavana aina vaikuttavaan loppuun saakka.

Teksti: © 2012 Antti Honkala

Blu-ray: Atlanticin Blu-ray -julkaisu on teknisesti kelvollinen, mutta ei sisällä valitettavasti minkäänlaisia lisämateriaaleja. Kuvaformaattina on komea 2.35:1 anamorfinen laajakuva ja ääniraitana Dolby Digital 5.1.
Seuraa meitä

PINNALLA

Hytti nro 6

| 28.10.

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

Lue lisää »

The Last Duel

| 17.10.

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

Lue lisää »

007 No Time to Die

| 29.09.

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

Lue lisää »

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

Luetuimmat – 12KK

TELEVISIOSSA KE 20.5 KLO 21.00 TV5

Turvatalo

Denzel Washington ja Ryan Reynolds pääsevät tositoimiin addiktoivan viihdyttävässä ClA-jännärissä.


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2023
ISSN 1798-7202