UUTISET
Yleisö lähti kesken Oscar-voittajan näytelmästä
Julkaistu 04.10.2009 13:01 | Päivitetty 04.10.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Oscarin urallaan voittanut näyttelijä Philip Seymour Hoffman, 42, on saanut huomata, että megatähteydestä huolimatta yleisö äänestää aina tarvittaessa jaloillaan. Mikä tahansa roska ei mene läpi.

Hoffman näyttelee tällä hetkellä kohutussa William Shakespearen tekstiin perustuvassa Othello-näytelmässä. Kyseinen Peter Sellarsin ohjaama versio ei todellakaan ole ollut kriitikoiden mieleen, eikä tunnu uppoavan maksavaan yleisöönkään, päätähdestä huolimatta. New Yorkin Skirball Centerissä esitettävän näytelmän yleisön on kerrottu poistuneen paikalta jo puoliajalla. Tämä aiheutti puolestaan järjestäjille ongelmia, sillä eturivin tyhjät paikat piti saada täytetyksi. Jopa itse ohjaaja Sellers kipusi lavalle pyytämään yhä paikalla olijoita siirtymään lähemmäksi lavaa.

Lähde: New York Post
Kuva: Universal Pictures (Philip Seymour Hoffman elokuvassa Merirosvoradio, 2009)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202