UUTISET
Wright Penn avautuu avioliitostaan
Julkaistu 23.06.2009 13:01 | Päivitetty 23.06.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Muunmuassa State of Play – ja What Just Happened -elokuvista tunnettu näyttelijätär Robin Wright Penn kertoo tunnetusti vaikeasta avioliitostaan Oscar-palkitun näyttelijän Sean Pennin kanssa. Wright Penn kertoo, että 13 vuotta kestänyt avioliitto on kestänyt niinkin pitkään avioparin “yhteisen historian” takia. Vuosien varrella aviopari on ehtinyt erota ja palata yhteen useampia kertoja.

Kaikissa avioliitoissa on erilaisia vaiheita.“, selittää Wright Penn. “Sellaista elämä on. Selviämme tästäkin, jos saamme pidettyä avioliittomme kasassa tarpeeksi pitkään. Jos olet onnekas, pystyt kasvamaan ihmisenä, ja selvittämään tällaiset ongelmat.“, jatkaa näyttelijätär.

Tällä hetkellä asiat ovat kuitenkin hänen mukaansa hyvin. “Tällä hetkellä kaikki tuntuu hyvältä. Jos ei tuntuisi, emme olisi enää naimisissa.“.

Aviomiestään Wright Penn kuvaa näin: “Hän on perheelleen omistautunut mies, mutta kodinhoidossa hän on täysin toivoton. Itse puolestani olen varsinainen pesänrakentaja, joten se on OK.

Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, 18-vuotias tytär Dylan Frances ja 16-vuotias poika Hopper Jack.

Lue myös: Sean Penn ja Robin Wright Penn peruivat eronsa. Taas.

Lähde ja kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202