UUTISET
Allenin tuleviin elokuviin luvassa runsaasti naiskauneutta
Julkaistu 31.03.2010 18:06 | Päivitetty 10.05.2010 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Legendaarinen elokuvantekijä Woody Allen ei aio vetäytyä eläkkeelle vaan jatkaa perinteisesti tiukkaa työtahtiaan. 75-vuotiaalla ohjaajalla on työn alla kaksikin Euroopassa kuvattavaa projektia. Toinen, You Will Meet a Tall Dark Stranger on viimeistelyvaiheessa, kun taas toinen, vielä nimetön projekti, on esituotantovaiheessa.

Vaikka itse elokuvista ei vielä tiedetä juuri mitään, voimme ainakin näyttelijäkaartin perusteella odottaa suuria: You Will Meet a Tall Dark Stranger-elokuvaan on kiinnitetty nimekkäät näyttelijät Sir Anthony Hopkins, Josh Brolin, Naomi Watts ja Antonio Banderas.

Vielä nimettömässä komediassa, jota kuvataan tänä kesänä Pariisissa, nähdään puolestaan kiitettävä määrä lahjakkaita ja kauniita naisia: mukaan on lupautunut Oscar-voittaja Marion Cotillard, Rachel McAdams ja uskomatonta kyllä Ranskan pääministerin vaimo Carla Bruni-Sarkozy. Kaunotarten ohella elokuvassa nähdään amerikkalainen koomikko Owen Wilson.

Lähde: Variety.com

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202