UUTISET
Allenin tuleviin elokuviin luvassa runsaasti naiskauneutta
Julkaistu 31.03.2010 18:06 | Päivitetty 10.05.2010 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Legendaarinen elokuvantekijä Woody Allen ei aio vetäytyä eläkkeelle vaan jatkaa perinteisesti tiukkaa työtahtiaan. 75-vuotiaalla ohjaajalla on työn alla kaksikin Euroopassa kuvattavaa projektia. Toinen, You Will Meet a Tall Dark Stranger on viimeistelyvaiheessa, kun taas toinen, vielä nimetön projekti, on esituotantovaiheessa.

Vaikka itse elokuvista ei vielä tiedetä juuri mitään, voimme ainakin näyttelijäkaartin perusteella odottaa suuria: You Will Meet a Tall Dark Stranger-elokuvaan on kiinnitetty nimekkäät näyttelijät Sir Anthony Hopkins, Josh Brolin, Naomi Watts ja Antonio Banderas.

Vielä nimettömässä komediassa, jota kuvataan tänä kesänä Pariisissa, nähdään puolestaan kiitettävä määrä lahjakkaita ja kauniita naisia: mukaan on lupautunut Oscar-voittaja Marion Cotillard, Rachel McAdams ja uskomatonta kyllä Ranskan pääministerin vaimo Carla Bruni-Sarkozy. Kaunotarten ohella elokuvassa nähdään amerikkalainen koomikko Owen Wilson.

Lähde: Variety.com

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202