UUTISET
Whatcha gonna do raikaa jälleen: Bad Boys 3 tekeillä. Tutut nimet jatkavat?
Julkaistu 31.08.2009 13:01 | Päivitetty 31.08.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Kyttäkaksikko Mike Lowrey ja Marcus Burnett pääsevät tuoreimpien leffauutisten mukaan jälleen vauhtiin, sillä Columbia Pictures puuhastelee franchiseen jo kolmatta toimintapläjäystä. Edelliset osat ovat vuosilta 1995 ja 2003.

Columbian panokset ovat korkeita, sillä ohjaaja Michael Bayn ja kultasormituottaja Jerry Bruckheimerin on toivottu luotsaavan kolmannenkin osan. Myös Will Smithiä ja Martin Lawrencea on pyydetty uusimaan pääroolinsa. Kukaan edellämainituista ei ole vielä kuitenkaan lyönyt nimeään sopimukseen. Tiettävästi kaikki ovat kuitenkin kiinnostuneita palaamaan ruutuihinsa. Suurin kynnys palkkauksille lienee puhtaasti raha, sillä jokaisen hintapyyntö liikkuu aivan omilla asteikoillaan. Yksi nimi on kuitenkin jo varmistunut, sillä Peter Craig on pestattu kirjoittamaan lennokasta läppää ja adrenaliinipitoista rymistelyä.

Kolmannen osan suunnittelu on ollut vain ajan kysymys: kaksi edellistä osaa tuottivat maailmanlaajuisesti yli 400 miljoonaa dollaria.

Lähde: Hollywood Reporter
Kuva: Columbia Pictures (Bad Boys II, 2003)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202