UUTISET
Westernien ystäville miellyttävä yllätys
Julkaistu 05.08.2009 11:11 | Päivitetty 05.08.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

CBS Films suuntaa katseensa takaisin legendaariseen Dodge Cityyn. Yhtiö suunnittelee parasta aikaa filmatisointia radiossa ja televisiossa vuosina 1952-1975 esitetystä Gunsmoke lännensarjasta. Televisioversio on yhä pitkäikäisin Yhdysvalloissa parhaaseen katseluaikaan lähetetty televisiosarja, ainakin siihen asti kunnes Simpsonit ohittavat sen tulevana syksynä.

Gunsmoken tarina sijoittuu villiin länteen ja keskittyy päähenkilö Matt Dillonin ympärille, jonka tehtävänä on pitää lakia yllä rauhattomassa Dodge Cityssä. Sheriffi kohtaa työssään ongelmia laidasta laitaan: tulitaisteluita, varkauksia ja yleistä rettelöintiä.

Elokuvaversion kynäilee Gregory Poirier, jonka työnäytteen joku saattaa muistaa mm. vuoden 2007 seikkailusta National Treasure: Salaisuuksien kirja. Poirierin kerrotaan saavan pikapuoliin valmiiksi ensimmäisen käsikirjoitusvedoksen. CBS Filmsin mukaan alkuperäisen sarjan viehätys pyritään säilyttämään, mutta samalla sitä päivitetään nykyvaatimusten tasalle ja elokuvallisempaan muotoon.

Elokuvatuotannosta ei ole toistaiseksi saatavilla tarkempia tietoja.

Lähteet: Riskybusinessblog.com ja Wikipedia
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202