UUTISET
Weaver kokeilee taas komediaa
Julkaistu 05.06.2009 12:12 | Päivitetty 06.06.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Sigourney Weaver saatetaan pian nähdä jopa kahdessa uudessa komediassa, sillä Disneyn You Again -elokuvaan lupautuneen näyttelijättären huhutaan neuvottelevan roolista myös Universalin ja Working Titlen Paulissa. Elokuvan ohjaajaksi on pestattu Greg Mottola (Superbad, 2007).

Alien-elokuvista parhaiten tunnetun näyttelijättären rinnalla temmeltäisivät scifi-fanien rooleissa muun muassa Shaun of the Deadista (2004) ja Hot Fuzzista (2007) tutut Simon Pegg ja Nick Frost. Juonipaljastuksen mukaan parivaljakko Pegg ja Frost kohtaa elokuvassa Area 51:stä karanneen avaruusolion, jolle äänensä lainaa yhtälailla komedioista tuttu Seth Rogen (Ostarin superstevari, 2009).

Weaver on pitänyt Paulin suhteen matalaa profiilia, mutta kaiken kaikkiaan naisella riittää vientiä. Weaverin tähdittämistä elokuvista James Cameronin ohjaama Avatar-elokuva tulee ensi-iltaan joulukuussa 2009 ja Andy Fickmanin You Againin tuotanto käynnistyy ensi vuoden aikana.

Lähde ja kuva: Variety

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202