UUTISET
Ving Rhamesilla murheita
Julkaistu 31.05.2009 10:10 | Päivitetty 31.05.2009 10:10
sielua
Kirjoittanut:

Monista sivuosista tuttu isokokoinen näyttelijä Ving Rhames, joka hiljattain juhli 50-vuotissyntymäpäiviään, on joutunut onnettaren epäsuosioon. Kaikki alkoi vuoden 2007 elokuussa kun miehen pitkäaikainen taloudenhoitaja kuoli perheen Brentwoodissa sijaitsevassa kodissa sydänkohtaukseen. Viranomaisten mukaan taloudenhoitaja olisi ennen kuolemaansa paennut Vingin isokokoisia koiria ympäri taloa ja sen pihaa. Ving kuitenkin kiistää tiedon.

Aivan kuin tämä ei olisi ollut riittävästi, niin nyt myös Kalifornian veroviranomainen lähetti suosikkinäyttelijälle terveisiä. Postiluukkuun kolahti veromätkyjä hieman yli 190 000 taalan arvosta, korkoineen. Ehkäpä Vingin täytyy tämän vuoksi kiristää entisestään elokuvatahtiaan: IMDB:n laskujen mukaan yksinomaan tänä vuonna Ving nähtäisiin peräti 13:ssa eri elokuvassa.

Meillä Suomessa miehen osaamisesta saatiin hiljattain uusi näyte kun Day of the Dead nimisen kauhuelokuvan uusversio tupsahti myyntiin.

Lähde: TMZ

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202