UUTISET
Village Roadshow pelastui, ainakin toistaiseksi
Julkaistu 11.05.2009 10:10 | Päivitetty 11.05.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Uutisoimme kuun alussa, että yli 30 vuotta Warner Bros:in elokuvia tuottamassa ollut Village Roadshow saattaisi olla rahoitusongelmien vuoksi tiensä päässä. Eilisten, hyvien uutisten mukaan yhtiö olisi kuitenkin onnistunut haalimaan 900 miljoonan taalan arvosta uutta rahaa, joka varmistaa toiminnan jatkumisen. Ainakin toistaiseksi.

Uutta pääomaa käytetään “vanhojen velkojen” maksamiseen, sillä Village Roadshow ei pystynyt aikoinaan maksamaan osuuttaan mm. Gran Torinosta. Tietojen mukaan pelimerkkejä pitäisi riittää myös uusiin tuontantoihin, mm. Sherlock Holmesista kertovaan elokuvaan, jonka ensi-ilta on jo tämän vuoden lopulla.

Village Roadshown kannalta tärkeintä lieneekin nyt se, että sen rahoittamat elokuvat pärjäisivät hyvin myös lippuluukuilla. Viime aikaisista tuotannoista Gran Torino on netonnut jo 247 miljoonaa ja lähes samaan ovat pystyneet myös Salainen agentti 86 ja Yes Man.

Lähde: Variety

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202