UUTISET
Veteraaninäyttelijä köyhtyi miljoonia avioerossaan
Julkaistu 18.08.2009 11:11 | Päivitetty 18.08.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Veteraaninäyttelijä John Cleese, 69, ei saa avioliittojaan kestämään: meneillään oli jo kolmas avioerokäsittely. Tällä kertaa ero käy toden teolla myös Cleesen lompakon päälle, sillä ex-vaimo Alyce Faye Eichelberger kahmaisee taskuihinsa hurjat 9,5 miljoonaa euroa.

Eikä siinä vielä kaikki. Kertalaakin lisäksi Cleese (kuvassa) joutuu maksamaan entiselle heilalleen 730 000 euroa peräti seitsemän seuraavan vuoden ajan, vaikkei pariskunnalla ollut edes yhteisiä lapsia. Näin ollen kokonaispotti nousee lähes 15 miljoonaan euroon. Summa tekee samalla Eichelbergeristä rikkaamman kuin Cleese itse, jonka varallisuudeksi eron jälkeen on arvioitu “vain” n. 12 miljoonaa euroa.

Eichelbergerin tiedetään uhonneen ennen erokäsittelyä, että “hän vie Cleeseltä tuhkatkin pesästä”. Näin siinä myös melkein kävi. Silti Cleese osasi asennoitua paukkuun tutulla brittihuumorillaan: “Pääsin suhteellisen vähällä. Miettikääpä mitä olisin joutunut maksamaan jos Alyce itsekin olisi tuonut jotain liittoomme”.

Cleese ja Eichelberger pitivät yhtä vuodesta 1992. Cleese on tullut tunnetuksi mm. Monty Python -komedioista ja viimeksi hänet nähtiin yhdessä Steve Martinin kanssa pöhkökomediassa Vaaleanpunainen pantteri 2.

Lähde: Daily Mail
Kuva: Walt Disney (John Cleese elokuvassa Vaaleanpunainen pantteri 2, 2009)

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202