UUTISET
Vaimo väittää: Terminator-Furlong itsetuhoinen
Julkaistu 30.09.2009 15:03 | Päivitetty 30.09.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Terminator II:ssa vuonna 1993 nuorta John Connoria näytellyt Edward “Eddie” Furlong, nyt 32, on ainakin vaimonsa mukaan tuhon tiellä. Eipä siis mikään ihme että vaimo on päättänyt kesällä hakea eroa. Vaimon väittämän mukaan Furlong olisi erittäin itsetuhoinen ja hän olisi psykiatrisessa hoidossa.

Vaimo Rachael Kneeland on juuri saanut oikeudelta päätöksen lähestysmiskiellosta. Kneeland haki päätöstä sen jälkeen kun Furlong (kuvassa) oli uhannut “palkata väkeä pieksemään hänet ketjuilla ja baseball mailoilla”.

Furlongin edustajat kiistävät väitteet jyrkästi: “Näin käy kun taistellaan huoltajuudesta ja avioerosta. Eddie on ollut selvin päin jo yli viisi vuotta. Eddien huolenaihe on nyt hänen poikansa. He haluaisivat jatkaa elämäänsä.”

Lähde: WENN
Kuva: Spotlight Pictures (Eddie Furlong elokuvassa Dark Reel, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202