UUTISET
Uutta Hannibalia ei tule!
Julkaistu 17.05.2009 06:06 | Päivitetty 17.05.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Viikon ankka oli todenperäisenä uutisena eri medioissa julkaistu Anthony Hopkinsin ja Cate Blanchettin tähdittämä “uusi Hannibal-elokuva”, jonka ohjaajaksi ehdittiin myös julistaa Ridley Scott. Näyttävän uutisoinnin alettua kolmikon pr-edustajat riensivät kilvan tyrmäämään uutisen täydellisenä hölyn pölynä. Myöhemmin osoittautui, että “uutinen” oli päässyt leviämään ilmeisesti Googlen kautta, jossa seitsemän vuoden takainen skuuppi oli noussut takaisin nykyhetkeen.

Tohtori Hannibal Lecterin (Hopkins, kuvassa) ympärille punoutunut trilleri Uhrilampaat julkaistiin vuonna 1991. Jonathan Demmen ohjaama jännäri toi palkintokaappiin peräti viisi Oscaria, mm. parhaat pääosapalkinnot Hopkinsille ja Jodie Fosterille. Tämän jälkeen Thomas Harrisin bestseller-kirjaan perustuvaa tarinaa on päivitetty kolmella jatko-osalla, joista viimeisin ilman Hopkinsia.

Hollywoodin asiantuntijat eivät muutenkaan pidä uutta jatko-osaa enää todennäköisenä, ainakaan Hopkinsin tähdittämänä. Nyt jo 71-vuotias tähti on lähteiden mukaan “auttamattomasti liian vanha” sarjamurhaajan rooliin.

Lähde: WorstPreviews

Jojo Rabbit

Optimistisen ihmisyyden natsisatiiri humoristisen hirveästä sankaripalvonnasta nauraa johtajaveitikan valheiden läpi.

Just Mercy

Marvel-starat vasaroivat oikeudenmukaisuuden repsottavaa vaakaa tasapainoon 80-luvun rasistisessa Alabamassa.

Teräsleidit

Väsyneen vanhuuden kahleet katkeavat tien päällä, kun näyttelijälegendat saavat viinaa, vientiä ja vastauksia.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202