UUTISET
Uusintaversiot jatkuvat. Nyt Alien!
Julkaistu 28.05.2009 17:05 | Päivitetty 28.05.2009 18:06
sielua
Kirjoittanut:

Viime aikoina on totisesti uutisoitu klassikkoiden uusintafilmatisoinneista. Tässä viimeisin huhu: Veljespari Ridley ja Tony Scott aikovat pistää uuteen uskoon vuoden 1979 sci-fiklassikon Alien – Kahdeksas matkustaja. Veljeskaksikko ottaisi tuottajien roolit ja ohjaajaksi istutettaisiin ainakin näillä näkymin suurelle yleisölle uppotuntematon Carl Rinsch, joka tunnetaan Hollywoodissa erikoistehostevelhona. Rinschilla on myös musiikkivideo/mainos-tausta, aivan kuten jo isompiin ympyröihin ehtineellä Tony Scottilla.

Bloody Disgusting verkkolehden mukaan kyseessä olisi puhtaasti remake, mutta toisaalta kuiskutellaan työn alla olevan Alienin esiosa. Niin tai näin, kaikissa edellisissä Alien osissa päätähtenä nähty Sigourney Weaver on vahvistanut olevansa mukana uudessakin projektissa, riippuen siitä, kuka laivaa käskyttää. Scott-veljesten johdolla Weaverin läsnäolo on jo erittäin todennäköistä.

BD:n tietojen mukaan uusi (tai uusvanha) Alienin suunnittelu olisi saanut lisäpotkua toisen klassikon, Predatorin remake päätöksestä.

Alienin ja Predatorin ohella uusintaversioita odotetaan ainakin seuraavista klassikoista: Piraijat, Haamujengi, Painajainen Elm Streetillä, Pako New Yorkista, Linnut ja Poltergeist. Vain muutamia mainitaksemme.

Lähde: Bloody Disgusting
Kuva: Screenrush

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202