UUTISET
Uusi Ghostbusters työn alle talvella?
Julkaistu 20.05.2009 13:01 | Päivitetty 20.05.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Odotettuja uutisia kaikille Haamujengin ystäville: Kolmatta osaa aletaan työstämään talvella, ainakin jos on uskominen kahdessa aiemmassa osassa näytellyttä Dan Aykroydia.

“Olemme kaikki olleet vain hyvin kiireisiä, mutta uskoisin että lähiaikoina alkaa tapahtua. Luultavasti pääsemme kuvaamaan jo talvella” Aykroyd paljastaa Los Angeles Timesin haastattelussa.

Uutta Ghostbustersia on odotettu valmiiksi kuin Iisakin kirkkoa. Myös huhut kolmannen osan näyttelijäkaartista ovat velloneet valtoimenaan. Aykroydin mukaan kaikki “vanhat” haamujengiläiset ovat nyt kuitenkin lupautuneet mukaan, myös Bill Murray ja Sigourney Weaver. Eri asia on sitten missä osissa heidät tulevassa toimintarallissa nähdään.

Aykroydin tietojen mukaan uusina kasvoina mukana nähtäisiin mm. Alyssa Milano (tv-sarja Siskoni on noita) ja Eliza Dushku (tv-sarja Pelastaja). Samoin ohjaajan tuoliin ollaan istuttamassa kaksi edellistä osaa luotsannut Ivan Reitman.

Ghostbusters – Haamujengi (1984) ja sitä seurannut jatko-osa Haamujengi II (1989) olivat 80-luvun todellisia kassamenestyksiä. Yksinomaan USA:n valkokankailla tieteiskomediat keräsivät yli 350 miljoonaa taalaa. Myös dvd-myynnit ja oheismateriaalit, kuten lelut, ovat kartuttaneet tekijöidensä tilisaldoja vuosien varrella rutkasti. Jopa Ray Parker Jr:n ideoima tunnusmelodia sai ihmiset ryntäämään levykauppoihin.

FilmGoer palaa asiaan kun uutta uutisoitavaa Haamujengin tiimoilta ilmenee.

Lähde: Los Angeles Times

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202