UUTISET
Universal: Brüno-syytökset perättömiä
Julkaistu 06.06.2009 12:12 | Päivitetty 06.06.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Elokuvajätti Universal on ärähtänyt julkisesti Brüno-elokuvan päätähteä Sacha Baron Cohenia vastaan nostetusta syytteestä. Universalin antaman tiedotteen mukaan syyte on “täysin perätön”.

Universalilta painotetaan, että heidän näyttelijänsä tai kukaan muukaan kuvaustiimistä ei vahingoittanut tai edes koskenut kanteen nostanutta Richelle Olsonia. Universalin mukaan tämä käy selvästi ilmi kuvatusta materiaalista. Studio myös selvästi vihjaa Richelle ja Lance Olsonia vetämään kanteensa pois. “Mikäli tämä joutava kanne jatkuu, niin myös me vaadimme täyttä selvitystä”.

Olsonien asianajaja kertoi, ettei kannetta vedetä pois. Hänen mukaansa perusteet jutun jatkamiselle ovat olemassa ja kaksi vuotta sitten sattunut, loukkaantumiseen ja pysyvään vammaan johtanut tapaus eroaa täysin niistä kanteista, joita Cohenia vastaan on aiemmin nostettu.

Lähde: The Wrap
Kuva: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202