UUTISET
Typerä internet-huhu oli täysi ankka: Jeff Goldblum EI ole kuollut
Julkaistu 27.06.2009 19:07 | Päivitetty 27.06.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Michael Jacksonin kuolema antoi ilmeisesti pilailijoille vettä myllyyn, sillä välittömästi popin kuninkaan poismenon jälkeen internetissä ja muissa medioissa kiersi toinenkin “uutinen”, jonka mukaan näyttelijä Jeff Goldblum (kuvassa) olisi myös kuollut. Tämä “tieto” osoittautui kuitenkin täydelliseksi ankaksi.

Typerä huhu sai alkunsa kun MoviesOnline.com sivusto sai vihiä Uuden Seelannin viranomaisilta, että Goldblum olisi uuden elokuvansa kuvauksissa pieleen menneen stunt kohtauksen jälkeen syöksynyt kalliolta kuolemaansa.

Goldblumin pr-edustajalla pitikin kiirettä ampua uutisankka alas: “Tämä uutinen Jeffin kuolemasta on täyttä valetta. Mies on täysin kunnossa ja tällä hetkellä Kaliforniassa.”

Goldblumin kuolinhuhun jälkeen seurasi uusi uutinen, jonka mukaan 56-vuotias veteraaninäyttelijä olisi löytänyt kumppanikseen vasta 21-vuotiaan Tania Raymonden, jonka joku saattaa muistaa tv-sarjasta Lost, jossa hän esitti ilkeän juonittelijan Ben Linuksen tytärtä. Raymonde on nähty Suomessa myös toisessa suositussa sarjassa, Todistettavasti syyllinen, jossa hän esittää poliisien teknistä asiantuntijaa.

Seurusteluhuhua ei Jurassic Park-tähden edustaja ole, ainakaan vielä, lytännyt.

Lähde: WENN
Kuva: IMDB

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202