UUTISET
Tuoreita kasvoja ja hömppäelokuvan konkareita Roger Kumblen komediaan
Julkaistu 15.06.2009 12:12 | Päivitetty 15.06.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Ohjaaja Roger Kumblelta (Julmia aikeita – Cruel Intentions, 1999, The Sweetest Thing, 2002) on odotettavissa jälleen kevyttä hömppäkomediaa. Heinäkuussa alkavissa kuvauksissa astelevat kameran eteen samaisen genren konkari ja Muumio-elokuvista tuttu Brendan Fraser (Viidakon Ykä – George of the Jungle, 1997) ja High School Musical 3: Senior Year (2008) -elokuvassa nähty Matt Prokop.

Uutena kasvona Furry Vengeance -elokuvaan on kiinnitetty myös Skyler Samuels (kuvassa), joka esittää elokuvassa Prokopin kiinnostuksen kohdetta. Perhekomediassa hassutellaan kaupunkilaisten maallemuuton ja karvaisten kavereiden kohtaamisten merkeissä.

Käsikirjoituksesta vastaavat Mr. Woodcock (2007) -elokuvan kirjoittaneet Michael Carnes ja Josh Gilbert. Summit Entertainmentin ja Participant Median tuottaman elokuvan on määrä ilmestyä heinäkuussa 2010.

Lähde: HollywoodReporter

Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202