UUTISET
Travolta palasi Bahamalle ikävissä merkeissä
Julkaistu 23.09.2009 17:05 | Päivitetty 23.09.2009 18:06
sielua
Kirjoittanut:

John Travolta, 55, on palannut Bahamalle ensimmäistä kertaa sitten Jett-poikansa traagisen kuoleman tammikuussa. Travolta osallistuu erikoislaatuiseen oikeuskäsittelyyn, jossa syytettyinä ovat ensihoitaja Tarino Lightbourne ja Bahaman entinen senaattori Pleasant Bridgewater. Miesten väitetään kiristäneen Travoltalta 25 miljoonaa dollaria Jett-pojan kuolemaan liittyvillä tiedoilla.

Lightbourne oli ensimmäisenä tapahtumapaikalla hoitamassa tapaturman uhriksi joutunutta Jettiä, jonka kerrotaan saaneen perheen Bahaman lomalla sairauskohtauksen ja lyöneen päänsä tuhoisin seurauksin. Uskontonsa vuoksi Travolta ei kuitenkaan sallinut Lightbournen antamaa hoitoa, vaan vaati siirtää poikansa Yhdysvaltoihin. Lightbourne halusi asiasta mustaa valkoiselle, ja yritti myöhemmin yhdessä ex-senaattorin kanssa kiristää dokumentin avulla rahoja. Muussa tapauksessa tieto hoidosta kieltäytymisestä olisi vuodettu julkisuuteen.

Todistajainlausuntojen mukaan Lightbournella oli käsissään Travoltan allekirjoittama vastuuvapautus-kaavake. Travoltan oli tarkoitus siirtää Jett Yhdysvaltoihin, vaikka lähin paikallinen sairaala oli vain 45 minuutin ajomatkan päässä. Myöhemmin Travolta tuli katumapäälle ja halusikin hoidattaa poikaansa paikallisessa sairaalassa. Jett todettiin kuitenkin sairaalassa kuolleeksi.

Travoltan vuoro todistaa tulee myöhemmin. Lightbourne ja Bridgewater ovat kiistäneet syytteet.

Lähde: WENN
Kuva: FS Film (John Travolta elokuvassa Be Cool, 2005)

Bombshell - hiljaisuuden rikkojat

Theron, Kidman ja Robbie sytyttävät MeToo-tulilangan dokudraamassa Fox Newsin ahdisteluskandaalista.

Koirat eivät käytä housuja

Kosonen ja Strang vakuuttavat täysillä viiden tähden tummassa BDSM-romanssissa surusta ja suloisesta kivusta.

Jojo Rabbit

Optimistisen ihmisyyden natsisatiiri humoristisen hirveästä sankaripalvonnasta nauraa johtajaveitikan valheiden läpi.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202