UUTISET
Tom Sizemorella elatusmaksut rästissä
Julkaistu 26.10.2009 05:05 | Päivitetty 25.10.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Mm. Pearl Harborissa (2001) urallaan esiintynyt Tom Sizemore, 47, on saanut oikeudelta haasteen saapua elatusmaksujen käsittelyyn. Haasteen heittäjänä on miehen ex-tyttöystävä Jinele McIntire, joka väittää synnyttäneensä kaksi Tompan lasta vuonna 2005.

McIntiren mukaan Sizemore (kuvassa) on takuulla asiasta tietoinen, mutta silti jättänyt elatusmaksut rästiin. Laskelmien mukaan maksettavaa olisi sievoiset 58800 dollaria. Lisäksi perinnässä ovat lasten sairausvakuutusmaksut ja oikeudenkäyntikulut. Potin kokonaissumma nousee näin yli 100000:n taalan.

McIntire tiivistää asian oikeudelle toimittamassaan asiapaperissa varsin osuvasti: “Tom Sizemore on täysin kelvoton isä!” McIntire kertoo myös, että koska Sizemorea ei ole kiinnostanut maksuhommat, hän on joutunut asumaan kavereidensa nurkissa ja hoidattamaan lapsiaan mm. veljensä luona.

Sizemore ei ole kommentoinut väitteitä julkisesti.

Lähde: TMZ
Kuva: Lions Gate (Tom Sizemore elokuvassa Super Capers, 2009)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202