UUTISET
Tom Cruisen lahja olikin vain lelukenguru
Julkaistu 03.07.2009 11:11 | Päivitetty 27.07.2009 21:09
sielua
Kirjoittanut:

Ikinuori Tom Cruise täyttää tänään 3.7. kunnioitettavat 47-vuotta. Suosikkinäyttelijä päätti kuitenkin, tietämättään, ylittää uutiskynnyksen toisellakin tapaa. Tämä kyseinen uutinen sai varmastikin monet eläinaktivistit hörppäämään kahvinsa väärään kurkkuun otsikoiden kirkuessa “Tom Cruise osti Surille kengurun”.

Tieto ei ole täysin väärä, sillä kenguruostoksilla Cruiset todellakin kävivät, mutta kyseessä oli, onneksi, vain pelkkä lelu.

Tom Cruisen “down under”-matka oli WENN-sivuston mukaan sekä työpainotteinen että vierailu Cruisen vaimon Katie Holmesin uusimman elokuvan kuvauksiin. Ennen töiden alkua perhe oli piipahtanut Melbournen eläintarhassa, jossa kolmivuotias Suri oli ihastunut pussieläimiin siinä määrin, että Tomppa oli heltynyt (lelu)ostoksille.

Lähde: WENN
Kuva: Paramount (Tom Cruise elokuvassa Vaarallinen tehtävä III, 2006)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202