UUTISET
Tohtori Angelina Jolie
Julkaistu 22.04.2009 10:10 | Päivitetty 22.04.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Yksi Hollywoodin kuumimmista näyttelilijättäristä, Angelina Jolie, pukee tulevaisuudessa tohtorin takin ylleen, ainakin mikäli tuotantoyhtiö Fox 2000:n suunnitelmat menevät putkeen. Jolien on määrä näytellä Patricia Cornwellin romaaneiden filmatisoinnissa, tai filmatisoinneissa, tohtori Kay Scarpettaa, Virginian johtavaa oikeuspatologia. Tähän mennessä nk. Scarpetta kirjasarjasta on julkaistu 16 osaa, joten mistään pienestä projektista ei ole kyse.

Scarpetta sarjaa on aiemminkin yritetty tuoda valkokankaille. Oikeudet olivat jo jonkin aikaa Columbialla ja tuolloin Demi Mooren huhuttiin näyttelevän pääosaa, mutta nyt suunnitelmat ja oikeudet ovat siis muuttuneet nopeasti.

Ongelmalliseksi Jolien tilanteen tekee kuitenkin se, että hänellä on jo tukku lukkoon lyötyjä rooleja (mm. Wanted II ja Kung Fu Panda II) sekä suurperhe hoidettavanaan. Seuraamme jokatapauksessa tilanteiden kehittymistä…

Lähde: Empire Online

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202