UUTISET
Tohtori Angelina Jolie
Julkaistu 22.04.2009 10:10 | Päivitetty 22.04.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Yksi Hollywoodin kuumimmista näyttelilijättäristä, Angelina Jolie, pukee tulevaisuudessa tohtorin takin ylleen, ainakin mikäli tuotantoyhtiö Fox 2000:n suunnitelmat menevät putkeen. Jolien on määrä näytellä Patricia Cornwellin romaaneiden filmatisoinnissa, tai filmatisoinneissa, tohtori Kay Scarpettaa, Virginian johtavaa oikeuspatologia. Tähän mennessä nk. Scarpetta kirjasarjasta on julkaistu 16 osaa, joten mistään pienestä projektista ei ole kyse.

Scarpetta sarjaa on aiemminkin yritetty tuoda valkokankaille. Oikeudet olivat jo jonkin aikaa Columbialla ja tuolloin Demi Mooren huhuttiin näyttelevän pääosaa, mutta nyt suunnitelmat ja oikeudet ovat siis muuttuneet nopeasti.

Ongelmalliseksi Jolien tilanteen tekee kuitenkin se, että hänellä on jo tukku lukkoon lyötyjä rooleja (mm. Wanted II ja Kung Fu Panda II) sekä suurperhe hoidettavanaan. Seuraamme jokatapauksessa tilanteiden kehittymistä…

Lähde: Empire Online

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202