UUTISET
Titanicin itkut pian 3D:nä?
Julkaistu 23.09.2009 18:06 | Päivitetty 24.09.2009 00:12
sielua
Kirjoittanut:

Vuoden 1997 jättimenestys, 11 Oscaria rohmunnut Titanic kääntynee pian 3D-versioksi. Väitettä puoltaa se, että tätä kaikkien aikojen itkupätkää koetuunataan parhaillaan ohjaaja James Cameronin omistaman Lightstorm Entertainment-yhtiön toimesta. Mikäli tulokset ovat mieluisia ja studio näyttää vihreää valoa, pitäisi valmista katsottavaa olla n. vuoden sisällä. Tämä taas tarkoittaisi uutta elokuvateatterikierrosta 1,8 miljardia dollaria jo tähänkin päivään mennessä tuottaneelle megadraamalle.

Elokuvastudiot ovat viimeaikoina innostuneet päivittämään vanhoja suosikkeja 3D-muotoon. Lähiaikoina on tulossa mm. Toy Story 1-2 sekä Tim Burtonin Painajainen ennen joulua.

Cameron on kokeillut myös Terminaattorien kääntymistä kolmiuloitteisiksi. Myös Matrixin ja Tähtien Sodan tuunaukset ovat olleet vahvasti tapetilla.

Lähde: Film Junk
Kuva: FS Film (Titanic, 1997)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202