UUTISET
Terminator tv-sarja lopetetaan
Julkaistu 18.05.2009 18:06 | Päivitetty 18.05.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Katsojalukujen kanssa kamppaillut tv-sarja Terminator: Sarah Connorin aikakirjat on virallisesti päätetty kuopata. Asiasta ilmoitti sarjan kansainvälisenä jakelijana toimiva 20th Century Fox Television. Ajoitus oli mitä huonoin, juuri kun uusin Terminator – Pelastus on tulossa ensi-iltaan. Syyksi lopettamiselle on arveltu, ettei tv-sarjaa tuottanut Warner Bros. Television enää halunnut jatkaa sarjan tekohengitystä, vaan katsoi parhaimmaksi kiskaista töpseli irti toisen kauden päätteeksi. Warner ei myöskään tiettävästi ollut halukas myymään sarjaa toiselle tuottajalle.

Terminator II:n jälkeiseen aikaan sijoittuvan sarjan fanit ovat raivostuneet lopettamispäätöksestä. Sarjan virallisilla internet sivuilla on käynnissä kiivas keskustelu aiheesta. Fanit kuitenkin toivovat, että Terminator – Pelastus, ja sitä seuraava viides elokuvaversio, takoisivat rahaa urakalla ja herättäisivät siten myös uuden kiinnostuksen tv-sarjaa kohtaan.

Suomessa Sarah Connorin aikakirjoja on esittänyt Sub. Meillä sarjasta on näkemättä vielä toinen, eli viimeiseksi jäänyt tuotantokausi, joka sisältää 22 jaksoa. Subilta kerrotaan, että toinen tuotantokausi on jo Suomeen hankittu, mutta sen esitysajankohta on vielä avoinna.

Sarjan ensimmäisestä kaudesta on myös ilmestynyt dvd-boksi, jota myyvät ainakin CDON ja DiscShop verkkokaupat.

Lähde: MTV Movies Blog
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202