UUTISET
Terminator tv-sarja lopetetaan
Julkaistu 18.05.2009 18:06 | Päivitetty 18.05.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Katsojalukujen kanssa kamppaillut tv-sarja Terminator: Sarah Connorin aikakirjat on virallisesti päätetty kuopata. Asiasta ilmoitti sarjan kansainvälisenä jakelijana toimiva 20th Century Fox Television. Ajoitus oli mitä huonoin, juuri kun uusin Terminator – Pelastus on tulossa ensi-iltaan. Syyksi lopettamiselle on arveltu, ettei tv-sarjaa tuottanut Warner Bros. Television enää halunnut jatkaa sarjan tekohengitystä, vaan katsoi parhaimmaksi kiskaista töpseli irti toisen kauden päätteeksi. Warner ei myöskään tiettävästi ollut halukas myymään sarjaa toiselle tuottajalle.

Terminator II:n jälkeiseen aikaan sijoittuvan sarjan fanit ovat raivostuneet lopettamispäätöksestä. Sarjan virallisilla internet sivuilla on käynnissä kiivas keskustelu aiheesta. Fanit kuitenkin toivovat, että Terminator – Pelastus, ja sitä seuraava viides elokuvaversio, takoisivat rahaa urakalla ja herättäisivät siten myös uuden kiinnostuksen tv-sarjaa kohtaan.

Suomessa Sarah Connorin aikakirjoja on esittänyt Sub. Meillä sarjasta on näkemättä vielä toinen, eli viimeiseksi jäänyt tuotantokausi, joka sisältää 22 jaksoa. Subilta kerrotaan, että toinen tuotantokausi on jo Suomeen hankittu, mutta sen esitysajankohta on vielä avoinna.

Sarjan ensimmäisestä kaudesta on myös ilmestynyt dvd-boksi, jota myyvät ainakin CDON ja DiscShop verkkokaupat.

Lähde: MTV Movies Blog
Kuva: IMDB

Bombshell - hiljaisuuden rikkojat

Theron, Kidman ja Robbie sytyttävät MeToo-tulilangan dokudraamassa Fox Newsin ahdisteluskandaalista.

Koirat eivät käytä housuja

Kosonen ja Strang vakuuttavat täysillä viiden tähden tummassa BDSM-romanssissa surusta ja suloisesta kivusta.

Jojo Rabbit

Optimistisen ihmisyyden natsisatiiri humoristisen hirveästä sankaripalvonnasta nauraa johtajaveitikan valheiden läpi.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202