UUTISET
Teinit palkitsivat Twilightin
Julkaistu 11.08.2009 15:03 | Päivitetty 11.08.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Teinitkin ovat jälleen päässeet äänestämään vuoden parhaat elokuvat. Kyseessähän on tietysti vuosittainen Teen Choice Awards -palkintogaala, joka urakoitiin jälleen viime sunnuntaina Yhdysvalloissa. Mistään pienestä gaalasta ei ole kyse, sillä ääniä oli tänäkin vuonna annettu määräaikaan mennessä hurjat 83 miljoonaa kappaletta.

Kenellekään ei liioin tullut yllätyksenä, että Twilight – Houkutus puhdisti palkintopöydän. Romanttisen fantasiatrillerin matkaan lähti peräti 11 pystiä, mukaanlukien pääosanesittäjien, Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin henkilökohtaiset voitot. Sydäntenmurskaaja Pattinson myös valittiin “vuoden mieskomistukseksi”.

Teen Choice Awards palkitsee vuosittain teini-idoleita elokuvien, tv:n, musiikin ja urheilun saralta. Tästä linkistä pääset katsastamaan muut voittajat.

Lähde: Moviefone
Kuva: Nordisk Film (Twilight, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202