UUTISET
Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat palaavat valkokankaalle
Julkaistu 21.07.2009 13:01 | Päivitetty 21.07.2009 22:10
sielua
Kirjoittanut:

Nuorten kestosuosikki Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat tekevät paluun valkokankaalle vuonna 2011, kertoo Variety-lehti. Käsikirjoittajaksi projektiin on kiinnitetty John Fusco. Itsekin kungfua harjoitteleva Fusco on käsikirjoittanut taistelulajeihin liittyviä elokuvia ennenkin mm. The Forbidden Kingdom – Kaksi mestaria ja Seitsemän samuraita -elokuvan uusintafilmatisoinnin.

Elokuvaprojekti on vielä toistaiseksi alkutekijöissään. Ohjaajasta, sen enempää kuin näyttelijöistäkään ei ole vielä annettu mitään tietoja.

Neljä mutanttininjakilpikonnaa, Leonardo, Raphaello, Donatello ja Michelangelo syntyivät 80-luvulla sarjakuvalehdessä. Sittemmin sarjakuvasta tehtiin 80- ja 2000-luvuilla kaksi animoitua TV-sarjaa, kolme näyteltyä elokuvaa (1990-93) ja yksi animoitu kokopitkä (2007).

Lähde: Variety
Kuva: New Line Cinema

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202