UUTISET
Talokauppoja: DiCaprio myi tappiolla, Gibson ei saa myydyksi
Julkaistu 14.06.2009 01:01 | Päivitetty 14.06.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Taantuma on iskenyt myös Hollywoodin silmäätekevien talokauppoihin. Parasta aikaa avioeron, uuden heilan ja kahdeksannen (vielä syntymättömän) lapsensa kanssa puntaroiva Mel Gibson ei saa “vaatimatonta” Connecticutissa sijaitsevaa 15h+22kph “luukkuaan” kaupaksi. Talo on ollut myynnissä vuodesta 2007 asti, vaikka hintaakin on tiputettu jo kymmenellä miljoonalla. Hintalappu näyttää tällä hetkellä 29,5 miljoonaa taalaa.

Sen sijaan Leonardo DiCaprio (kuvassa) teki onnistuneet talokaupat. Leon Malibun lukaali vaihtoi omistajaa “salaisesta” hinnasta. Alunperin marraskuussa pyynti oli vielä vaatimattomat 8 miljoonaa taalaa, mutta TMZ verkkosivusto epäilee Titanic-tähden joutuneen tinkimään tästäkin summasta huomattavasti.

Lähteet: MTV3.fi ja TMZ
Kuva: Universal Pictures (Ota kiinni jos saat, 2002)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202