UUTISET
Takavuosien leffakaunotar vieroitukseen
Julkaistu 26.08.2009 06:06 | Päivitetty 26.08.2009 09:09
sielua
Kirjoittanut:

Takavuosien leffakaunottarena loistanut Melanie Griffith, 52, on jälleen luisumassa kuningas alkoholin pauloihin. Niinpä näyttelijätär kirjoittautui hakemaan hoitoa Cirque Lodgesta eli samaisesta parantolasta, josta apua ovat hakeneet mm. Kirsten Dunst ja Lindsay Lohan.

Espanjalaisen näyttelijä Antonio Banderasin kanssa naimissa oleva Griffith (kuvassa) ei ole ensimmäistä kertaa parantolan ovea kolkuttelemassa: hänet on totuttu näkemään useasti vaikeuksissa ’70-luvulta lähtien. Ongelmia on ollut niin alkoholin kuin lääkeaineidenkin kanssa.

Griffithin lähipiiristä kerrotaan, että näyttelijättärellä on nyt erittäin paha vaihe menossa, mutta onneksi aviomies on ollut loistavana tukena.

Griffith muistetaan mm. vuoden 1988 jättihitistä Working Girl ja useasti televisiossa pyörivästä jännäristä Kohtalokas vuokralainen (1990). Griffithin viimeisimmästä menestyselokuvasta on jo vierähtänyt useita vuosia. Hän silti näyttelee yhä aktiivisesti, myös television puolella. Griffithillä on ollut vaikeaa myös avioelämässään: hän on ollut ennen Banderasia naimisissa kolmesti. Näistä kerroista kaksi on vierähtänyt näyttelijä Don Johnsonin kanssa.

Lähde ja kuva: WENN

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202