UUTISET
Tässä on uusi Conan
Julkaistu 19.06.2009 12:12 | Päivitetty 19.06.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Hollywood Reporterin, Lionsgate ja NU Image/Millennium studioiden mukaan parasta aikaa työstön alla olevan Conan Barbaari -uusintafilmatisoinnin päätähti on nyt löytynyt.

Iso-Arskan tamineisiin hyppää niin ikään itävaltalainen näyttelijä/kehonrakentaja Roland Kickinger, 41. Jos joku miettii, mistä miehen nimi on tuttu, niin vastaamme, että mies on kuin ilmetty Arnold Schwarzenegger. Jopa niin näköispainos, että hänet on aiemmin palkattu esittämään Arskaa mm. elämänkertaelokuvassa Arnold ampuu kovilla (2005). Eikä siinä vielä kaikki: Kickinger (kuvassa) myös näytteli hiljattain ensi-iltansa saaneessa Terminator – Pelastus elokuvassa, mitäpäs muutakaan kuin Arskan “body doublea” eli T-800 tuhoajaa.

Vuonna 1982 julkaistu alkuperäinen Conan Barbaari nosti Schwarzeneggerin uran kunnolla vauhtiin. Käykö samoin myös Kickingerille?

Lue myös: Conan remake: Nispel korvaa Ratnerin

Lähde ja kuva: Nuke the Fridge

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202