UUTISET
Tähtien Sota -näyttelijän veli pahoinpiteli tyttöystävänsä autollaan
Julkaistu 02.09.2009 14:02 | Päivitetty 02.09.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Kahdessa viimeisimmässä Tähtien Sota -elokuvassa Anakin Skywalkeria (ja Darth Vaderia) esittänyt Hayden Christensen (kuvassa) sai keskiviikon alkajaisiksi huonoja uutisia. 28-vuotiaan näyttelijän veli, Tove Christensen, pidätettiin epäiltynä “vaarallisen aseen käytöstä”.

Poliisiraportin mukaan elokuvien tuottajana työskentelevä Tove käytti aseena omaa autoaan ja kohteena oli hänen tyttöystävänsä. Silminnäkijöiden mukaan kinastelleen pariskunnan rähinä päättyi siihen, kun Christensen tarkoituksellisesti kiihdytti auton täyteen vauhtiin vaikka naisen käsi oli juuttunut auton sisään. Hätääntynyt naishenkilö raahautui auton mukana useita metrejä.

Ensitietojen mukaan nainen on kunnossa ja sai vain lieviä vammoja. Christensen pidätettiin myöhemmin Los Angelesin kodistaan. Pidätetylle tuottajalle määrättiin oitis 30000 dollarin takuut. Christensen joutunee myös myöhemmin vastaamaan tekosistaan kaupungin oikeuslaitokselle.

Tove Christensen, 36, on tuottanut mm. vuoden 2003 draaman Väritetty totuus, jossa pääosaa näytteli velipoika Hayden. Veljesparilla on työn alla parasta aikaa elokuva nimeltään Vanishing on 7th Street, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna.

Lähde: WENN
Kuva: IMDB

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202