UUTISET
"Sucker Punch on viihdettä aivokuolleille"
Julkaistu 14.04.2011 01:01 | Päivitetty 14.04.2011 16:04
sielua
Kirjoittanut:

Jena Malone, Abbie Cornish ja Vanessa Hudgens. <a href="http://www.imdb.com/title/tt0978764/companycredits">Kuvan ©: ks. IMDb</a>

Pejantaina 15.4. Suomen ensi-iltaan saapuu Zack Snyderin ohjaama toimintafantasia Sucker Punch. Night Visions -festivaalin avausnäytöksenäkin muutamaa viikkoa takaperin nähty elokuva saa Filmgoerin arviossa tyrmääävän vastaanoton.

- “Pistävän lobotomiakriittinen” Sucker Punch kaatuu omaan piikkiinsä: operaatio on ennakkoehto elokuvasta nauttimiselle, elokuvan arvioinut Aleksi Salonen kirjoittaa.

- Snyderin läpimurto oli fasististen arvojen kanssa iloitellut ja koomisen homoeroottinen sarjakuvaelokuva 300. Raskas toimintatyylittely yhdistyi siinä jäykkään patsasteluun ja taantumukselliseen retoriikkaan. Suhteessa hyvin onnistuneen Watchmenin jälkeen Snyder on nyt käsikirjoitusvastuun myötä palannut takaisin omille vesilleen.

Lue koko arvio »

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202