UUTISET
Stiller ja Downey yhdistävät jälleen voimansa
Julkaistu 28.05.2009 12:12 | Päivitetty 28.05.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

DreamWorks on julkistanut viimeisimpiä kiinnityksiä tulevaan Oobermind-nimikkeellä kulkevaan animaatioonsa. Ääninäyttelijöiksi 3D-elokuvaan ovat nyt lupautuneet viime vuosina noususuhdanteessa paistatellut Robert Downey Jr. (Iron Man, Tropic Thunder, molemmat 2008) ja 30 Rock -sarjasta tuttu Tina Fey. Downeyn on tarkoitus esittää supersankariteemalla varustetun elokuvan pahista.

Alkujaan Master Mindista Oobermindiksi kääntyneen projektin katalysaattoreina toimivat , myöskin äänensä lainaava, Ben Stiller ja Red Hour Films, joten Tropic Thunder -elokuvasta tuttu Stiller ja Downey parivaljakko pääsee jälleen työskentelemään yhdessä. Ensi-iltaa on suunniteltu vuoden 2010 marraskuulle.

Nähtäväksi jää, kuinka DreamWorks pärjää edelleen kovassa animaatiokisassa. Lähivuodet lupaavat uusien tarinoiden lisäksi jatko-osia muun muassa Shrek-elokuvien sarjalle nimikkeellä Shrek Forever After (2010) sekä Kung Fu Pandalle (Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom, 2011).

Lähde:Variety

Kuva: IMDB

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202