UUTISET
Spielberg ja Dreamworks saivat nenilleen
Julkaistu 20.05.2009 13:01 | Päivitetty 18.11.2010 17:05
sielua
Kirjoittanut:

Eilen laajalti uutisoitu Dreamworksin ja tuottajana häärivän Steven Spielbergin (kuvassa) mittava elokuvaprojekti Yhdysvaltain kansalaisoikeusliikkeen nokkamiehestä Martin Luther Kingistä on ainakin hetkeksi saanut kovan kolauksen. Tänään nimittäin Lutherin säätiön edustajat ilmoittivat, etteivät oikeudet olekaan aivan kunnossa.

4.4.1968 murhatun kansansuosikin oikeudet omistaa Kingin lapsista koostuva King Estate, joka on ajautunut sisäisiin riitoihin. Tiettävästi Dreamworks on neuvotellut elokuvaoikeuksista vain yhden osallisen, Dexter Kingin kanssa. Kaksi muuta lasta, Bernice ja Martin III vastustavat koko ideaa.

Melkoinen soppa on siis kehittymässä ja nähtäväksi jää, syntyykö Martin Luther Kingin nimeä kantavaa elokuvaa milloinkaan.

Lähde: Variety
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202