UUTISET
Star Wars palaa valkokankaille kolmiulotteisena
Julkaistu 29.09.2010 16:04 | Päivitetty 15.10.2010 17:05
sielua
Kirjoittanut:

JAK Productions Ltd., Lucasfilm Ltd.

George Lucasin Star Wars -sarja aiotaan esittää valkokankailla 3D-muodossa vuodesta 2012 alkaen. Pimeä uhka -elokuvasta alkavat 3D-konversiot nähdään tettereissa vuoden välein.

Star Wars -sarjan julkaisemisesta kolmiulotteisena on puhuttu jo pitkään. Lucasin mukaan Avatarin menestys vakuutti hänet siitä, että aika on nyt oikea.

Jokaisen Star Wars -elokuvan muuntaminen kolmiulotteiseksi kestää vähintään vuoden. Sarjan julkaiseminen kokonaisuudessaan 3D:nä riippuu siitä, kuinka paljon ensimmäinen elokuva kiinnostaa yleisöä.

- Stereoskooppista efektiä voidaan käyttää realistisesti tai tyylitellen. Yritämme löytää hyvän tasapainon, konversioprosessista vastaava John Knoll kommentoi Varietylle.

Lähde: Variety, YLE

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202