UUTISET
Stallone: Ensin Rambo 5, sitten Rocky 7
Julkaistu 25.10.2009 10:10 | Päivitetty 25.10.2009 10:10
sielua
Kirjoittanut:

Sylvester Stallone, 63, ei todellakaan aio jäädä viettämään eläkepäiviä edes saatuaan parhaillaan esituotannossa olevan viidennen Rambon valmiiksi. Päinvastoin, sillä sen jälkeen muskelivaari käy enemmän tai vähemmän odotetusti seitsemännen Rockyn kimppuun:

“Jopa vaimoni sanoi, että älä kuvaa sitä. Häpäisen kuulemma lapsenikin. Mutta minä sanoin hänelle, että jos en edes yritä, olen onneton mies. Pitäähän se tehdä. Taiteilijat kuten minä puskevat läpi harmaan kiven kerta toisensa jälkeen”, Stallone muotoili saksalaismedian haastattelussa.

Rambo V:n kuvaukset käynnistyvät näillä näkymin keväällä. Sitä ennen uutta Stallonea saadaan valkokankaalle jo vajaan vuoden kuluttua kun kohutoimintapläjäys The Expendables saa ensi-iltansa.

Lähde: Slash Film
Kuva: FS Film (Sylvester Stallone elokuvassa Rocky Balboa, 2006)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202